Dode aangetroffen op Wolfsven Mierlo
Volledig scherm
Dode aangetroffen op Wolfsven Mierlo © Fotopersbureau Bert Jansen

Justitie: Één man van opgepakt duo mogelijk betrokken bij dood van vrouw op vakantiepark Mierlo

MIERLO - Een (38) van de twee Helmonders die werden opgepakt na de dood van een Eindhovense vrouw op een vakantiepark in Mierlo blijft twee weken langer in voorarrest. De tweede verdachte (44) was eerder al vrijgelaten. Hij  wordt nog wel verdacht van heling. De twee mannen waren in bezit van spullen van de vrouw.

De politie gaat ervan uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen, maar houdt nog een kleine slag om de arm. De verdachte die nu nog vastzit wordt ervan verdacht dat hij bij de dood van de vrouw betrokken was. Beide mannen werden dit weekend al opgepakt, de Helmonders hadden spullen van de vrouw in hun bezit.

Witte stacaravans

De vrouw, afkomstig uit Eindhoven, werd vrijdagochtend gevonden door personeel van Bospark ‘t Wolfsven. Zij lag in een van de witte stacaravans die op het park door vakantievierders kunnen worden gehuurd. Volgens de buren van de vrouw verbleef zij waarschijnlijk al twee tot drie weken op het park. Zij zou in het gezelschap zijn geweest van twee mannen. Of het hierbij om de mannen gaat die afgelopen weekend werden opgepakt, is niet duidelijk.