Toen een jonge vrouw in 2019 stage liep bij het Commanderij College locatie Doregraaf in Gemert, deed ze plots aangifte tegen een leraar. Daar zou ze eerder, als leerlinge, een ontuchtige relatie mee hebben gehad. De man ontkent alles.
Volledig scherm
PREMIUM
Toen een jonge vrouw in 2019 stage liep bij het Commanderij College locatie Doregraaf in Gemert, deed ze plots aangifte tegen een leraar. Daar zou ze eerder, als leerlinge, een ontuchtige relatie mee hebben gehad. De man ontkent alles. © .

Leraar ontkent seks met Gemertse leerlinge (15): ‘Dit is een horrorfilm’

DEN BOSCH - Beschuldigd worden van seks met een leerling. Het is het ergste wat een leraar kan overkomen, verzuchtte een man in de rechtbank. Nee, het is het ergste dat je als leraar kunt dóen, verbeterde de officier van justitie en eiste een jaar cel  voor ontucht met een 15-jarige.

 1. Tussen snijboontjes en munt straks ook Helmondse bananen?: Volkstuintjes bloeien in coronatijd, blijkt in Asten en Helmond
  PREMIUM

  Tussen snijboon­tjes en munt straks ook Helmondse bananen?: Volkstuin­tjes bloeien in coronatijd, blijkt in Asten en Helmond

  HELMOND - Voor wat, hoort wat. Het is zo’n stokoud gezegde dat in een volkstuin nog altijd springlevend is. Felix Scheepers en Bert Swinkels helpen op zaterdagmiddag in De Donselaar in Helmond-Noord mede-volkstuinhouder Mehmet Bal een handje bij het plaatsen van gaas. Die moet eksters en andere vraatzuchtige vogels beletten de hele oogst buit te maken.
 1. Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom
  Play

  Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?