Volledig scherm
Inbraak bij Locomotion Diner in Maarheeze © Facebook Politie Cranendonck en Heeze-Leende

Stomdronken man (35) breekt in bij Locomotion Diner in Maarheeze en neemt 30 blikjes en flesjes frisdrank mee

MAARHEEZE - Een dronken 35-jarige man uit Budel heeft zaterdagmorgen ingebroken bij Locomotion Diner in Maarheeze. De man maakte geld en meer dan 30 blikjes en flesjes frisdrank buit.

De man brak in bij het hamburgerrestaurant en liet een spoor van vernieling achter. Toen de inbreker het pand weer verliet, vroeg hij een visser die hij onderweg tegenkwam of hij een lift naar Budel kon krijgen. De politie kreeg rond 07.00 uur een melding van een getuige. Toen zij ter plaatse gingen, zagen agenten in de buurt een man met een tas lopen die zijn duim opstak om mee te liften. De man bleek stomdronken te zijn en in bezit van veel bankbiljetten en blikjes drank. 

De man is ingesloten als verdachte van inbraak. Het gaat om een 35-jarige man die zich niet kon legitimeren. Hij verbleef in een asielzoekerscentrum in Budel.

Volledig scherm
Inbraak bij Locomotion Diner in Maarheeze © Facebook Politie Cranendonck en Heeze-Leende
  1. Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaarden bij pinautomaten
    PREMIUM

    Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaar­den bij pinautoma­ten

    DEN BOSCH - Drie jonge Roemenen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) zeker 26 keer hoogbejaarde mensen overvallen bij pinautomaten. Ze maakten honderden euro’s per keer buit. Een advocaat had een opvallend betoog: zijn cliënt kan er niks aan doen, want is als Roma opgevoed met het idee dat misdaad mag. Dat zei de advocaat vrijdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch, tijdens een voorbereidende zitting.