Juist in je eigen huis moet je je veilig voelen,  ook als daar je partner rondloopt. Een Helmondse werd echter door haar vriend in haar eigen bed verkracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Juist in je eigen huis moet je je veilig voelen, ook als daar je partner rondloopt. Een Helmondse werd echter door haar vriend in haar eigen bed verkracht. © videostill

Man die zijn Helmondse vriendin verkrachtte 'veranderde vanuit het niets in iets vreselijks’

DEN BOSCH - De man uit Lieshout, die vorig jaar zijn toenmalige Helmondse vriendin in haar eigen flat verkrachtte, moet 3,5 jaar de cel in. Volgens het vonnis ‘veranderde de man die zij in haar leven had toegelaten, vanuit het niets in iemand die haar iets afschuwelijks aandeed’.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Helmond