Volledig scherm
De man ging er na de botsing vandoor. © Politie Team Verkeer Oost-Brabant

Man vlucht voor politie en rijdt daarbij auto kapot op Campinabrug in Eindhoven

EINDHOVEN - Een 23-jarige man uit Eindhoven ontsnapte aan de politie, reed daarbij zijn auto tegen een vangrail kapot en ging er daarna te voet vandoor om vervolgens op een industrieterrein te verdwijnen. 

De man werd door de politie aangesproken en gesommeerd om de agenten te volgen omdat hij te hard reed, een rood stoplicht negeerde en niet goed voorsorteerde. De bestuurder had daar duidelijk geen zin in en besloot, ondanks een volgteken, de Campinabrug in Eindhoven op te rijden waarna hij probeerde te keren. Hij reed hierbij tegen de vangrail en ging er te voet vandoor. 

Zijn identiteit is bij de politie bekend. Hij zal zijn rijbewijs moeten inleveren en zich bij de politie moeten verantwoorden voor ‘andere zaken'.

  1. Eindhovense Emma met gipsvlucht naar huis gebracht: ‘Het was aan boord heel gezellig’

    Eindhoven­se Emma met gipsvlucht naar huis gebracht: ‘Het was aan boord heel gezellig’

    De eerste en enige gipsvlucht van het jaar bracht vandaag zeven pistepechvogels van Oostenrijk naar Rotterdam The Hague Airport. Emma Lievers uit Eindhoven is een van hen. Zij ging op een van de pistes van Saalbach onderuit en vreest nu voor een gescheurde kruisband. De vlucht met andere pechvogels vond ze prettig: gedeelde smart is halve smart. ,,Het was aan boord heel gezellig”, zegt ze. ,,En het is fijn om van deur tot deur gebracht te worden.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven