Volledig scherm
Motorrijder gewond in Helmond © Bert Jansen

Meerdere motorrijders onderuit in Helmond, Deurne en Eindhoven

HELMOND/DEURNE/EINDHOVEN - Op meerdere plekken in Zuidoost Brabant zijn motorrijders ten val gekomen na botsingen. In Deurne, Eindhoven en Helmond gingen motorrijders onderuit. Geen van hen raakte ernstig gewond.  

Op de kruising van de Rijpel met het Sallandhof in Helmond is donderdagmiddag een motorrijder lichtgewond geraakt. De motorrijder zou volgens de automobilist op het laatste moment nog naar links hebben willen afslaan, waardoor de bestuurder van de auto hem niet meer kon ontwijken. Doordat de auto hem aantikte, verloor de motorrijder de controle over motor en viel. Hij raakte gewond aan zijn been. De weg was tijdelijk afgesloten, maar is inmiddels weer open. 

Volledig scherm
De motor had na het ongeluk in Eindhoven flinke schade. © Bert Jansen

Eindhoven

Ook in Eindhoven ging er een motorrijder onderuit na een kleine aanrijding met een auto. Op kruising van de Hurksestraat met de Beemdstraat werd de motorrijder van achteren aangereden door een auto. Hierdoor kwam hij ten val. De motor raakte zwaar beschadigd. De bestuurder van de motor werd in de ambulance behandeld aan lichte verwondingen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Deurne

Op de T-splitsing bij de Houtenhoekweg en de Dunantweg werd een oudere motorrijder geschept door auto. Hij raakte niet gewond, maar was wel flink geschrokken van het ongeval. Bij deze botsing raakte de auto ook erg beschadigd, maar de automobilist kwam met de schrik vrij. 

Volledig scherm
De auto had na het ongeval in Deurne ook flinke schade. © Bert Jansen
Volledig scherm
De motor na de botsing in Deurne © Bert Jansen

In samenwerking met indebuurt Helmond

Poll

Natuurlijk heet Helmond tijdens carnaval ...

Natuurlijk heet Helmond tijdens carnaval ...

  • Keiebijtersstad (24%)
  • Kattegat (23%)
  • Keiestad (53%)
840 stemmen