Ongeval aan de Achtseweg Noord in Eindhoven.
Volledig scherm
Ongeval aan de Achtseweg Noord in Eindhoven. © Bert Jansen

Motorrijdster zwaargewond na botsing met auto op Achtseweg Noord in Eindhoven

UpdateEINDHOVEN - Een motorrijdster is donderdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Achtseweg Noord in Eindhoven. Ze kwam in botsing met een auto. Een traumahelikopter is ter plekke gekomen.

Ook arriveerden twee ambulances om hulp te verlenen. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance met spoed naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd. De trauma-arts behandelt haar.

Het ging mis rond 10.00 uur, toen een auto wilde afslaan en de motorrijdster raakte. Na de klap reed de motor nog een stuk door. Het voertuig is flink beschadigd.

Weg gedeeltelijk afgesloten

De Achtseweg Noord is donderdagochtend gedeeltelijk afgesloten. De politie doet technisch onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Ongeval aan de Achtseweg Noord in Eindhoven.
Volledig scherm
Ongeval aan de Achtseweg Noord in Eindhoven. © Bert Jansen
  1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
    VIDEO/UPDATE

    Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

    BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven