Volledig scherm
Twee jongens overleden op 28 november na een ongeluk, waarbij hun auto in een waterbassin reed aan de Broekstraat in Someren. © Bert Jansen

Ongeluk waarbij twee mannen in waterbassin in Someren reden, was noodlottig ongeval

SOMEREN - Het onderzoek naar het noodlottige ongeval in Someren waarbij twee mannen in een waterbassin verongelukten, is afgerond. De politie laat dinsdagmiddag weten de auto van de jongens niet is gebotst met een auto die achter hen reed. Het was een noodlottig ongeval. 

Twee jongens overleden donderdag 28 november na een ongeluk, waarbij hun auto in een waterbassin reed aan de Broekstraat in Someren. De twee inzittenden werden die donderdagavond in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleden zij aan hun verwondingen. 

Vlak voor het ongeval heeft er een tijd een auto, met daarin bekenden van de twee verongelukten, achter hen gereden. De politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval en onderzocht die auto op technische mankementen. Uit het onderzoek blijkt dat er geen aanrijding is geweest met de achterligger. 

,,Alles wijst op een noodlottig ongeval. De slachtoffers zijn onverhoopt met de auto het water ingereden”, meldt de politie. De familie is vandaag op de hoogte gebracht hiervan en geïnformeerd over de resultaten.

Volledig scherm
Het waterbassin aan de Broekstraat in Someren. © Bert Jansen