Een inwoner van Valkenswaard filmde stiekem zich verkledende jongens in de kleedkamer van zijn sportschool en wilde dat via een Russische site verkopen. ,,Er wordt grof geld voor neergelegd.”
Volledig scherm
PREMIUM
Een inwoner van Valkenswaard filmde stiekem zich verkledende jongens in de kleedkamer van zijn sportschool en wilde dat via een Russische site verkopen. ,,Er wordt grof geld voor neergelegd.” © ANP

Opgepakt door de Australische zedenpolitie: man filmt Valkenswaardse jongens om rijk te worden

DEN BOSCH - Vanuit Australië werd hij betrapt op het aanbieden van kinderporno. Maar nee, echt waar, een man uit Valkenswaard bezweert dat blote jongens hem niks doen. Hij filmde ze stiekem in zijn sportschool enkel om foto’s te verkopen en zo ‘rijk te worden’. Geld leverde het hem niet op. Wel een eis van 180 uur werkstraf.

 1. Minder overlast door mensen met ‘onbegrepen gedrag’; Wijk-GGD’er in Veldhoven en Waalre mag blijven
  PREMIUM

  Minder overlast door mensen met ‘onbegrepen gedrag’; Wijk-GGD’er in Veldhoven en Waalre mag blijven

  VELDHOVEN/WAALRE - Eropaf. Dat is voor de wijk-GGD’ers van de gemeenten Waalre en Veldhoven dé manier van werken. Tussen januari en november vorig jaar hebben Kirsten Peek en Joep Gorissen hun ‘outreachende’ benaderingswijze 247 keer in de praktijk gebracht. Met de behaalde resultaten is het nut en de noodzaak van de betrekkelijk nieuwe functie bewezen. In beide gemeenten is de post ‘wijk-GGD’er’ in de reguliere begroting opgenomen. In Eindhoven loopt eenzelfde pilot.
 1. Skibaan in brand bij skiclub de Schans in Uden
  Play

  Skibaan in brand bij skiclub de Schans in Uden

 2. Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'
  Play

  Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'