Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Automobilist(e) rijdt door na aanrijding en laat fietsster (19) gewond achter in Veldhoven

VELDHOVEN - Een 19-jarige vrouw is zaterdagmiddag 17 augustus gewond geraakt bij een aanrijding in Veldhoven. Ze reed met haar fiets op de Bovenhei toen ze van achteren werd aangetikt door een auto. Die stopte even, maar reed daarna door. 

Het slachtoffer was tegen een houten paaltje aan gevallen en bleef achter met een scheurtje in haar kaak en haar schouder en pink waren uit de kom. 

Omdat na vijf dagen nog altijd niet duidelijk is wie de automobiliste was, heeft de politie het verhaal nu naar buiten gebracht. Ze hoopt dat mensen rond 14.30 uur iets hebben gezien op de Bovenhei, waardoor er een nieuw spoor komt naar de doorrijder. 

  1. Balkunstenaar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    Balkunste­naar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    VELDHOVEN - Een flinke schare voetballertjes was afgelopen zaterdag naar het Meiveld van het City Centrum in Veldhoven gekomen voor een 'meet-and-greet' met Soufiane Touzani. Hij is de pionier van het freestyle voetbal en de koning van de hooghoudtrucs. Touzani had voor zijn jonge fans méér in huis dan het laten zien van zijn voetbalkunsten. Hij bracht vooral een positieve boodschap. ,,Heb vertrouwen in de toekomst. Het maakt niet uit wat je doet, als je het maar goed doet."