Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Poolse man met steekwonden gevonden in Eindhoven

BEST/EINDHOVEN - De politie in Eindhoven zit in de maag met een Poolse man van 31 met meerdere steekwonden. Hij werd vrijdagochtend rond 03.30 uur opgepakt op de Matterhorn, en had een warrig verhaal. 

De Pool werd meegenomen naar het bureau omdat hij zich niet kon legitimeren, waar de steekwonden aan het licht kwamen. Volgens de politie is hij ernstig, maar niet levensbedreigend gewond. De man is snel naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij vervolgens behandeld, maar kon de politie hem nog niet verhoren. Mogelijk zijn de steekwonden al een paar dagen oud. 

Eerder aangesproken

De politie is er inmiddels achter dat het gaat om een 31-jarige Pool. Hij woonde met andere arbeidsmigranten in Best. Toevallig kwam hij donderdagavond ook al in aanraking met de politie, tijdens een overlastmelding bij het NH Hotel aan De Maas in Best. De Pool sprak toen met geen woord over de steekwonden, die er toen mogelijk al zaten. 

Update: na onderzoek van de politie is gebleken dat de man zich waarschijnlijk zelf heeft verwond. Er zijn geen indicaties meer om een misdrijf te vermoeden. Het onderzoek is afgerond.

Update 20 mei

Ma een paar dagen onderzoek gaat de politie er vanuit dat de man zichzelf heeft verwond. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
7999 stemmen