Volledig scherm
Ongeval in Helmond. © Bert Jansen

Ravage op Vossenbeemd in Helmond: drie auto's rijden tegen elkaar, geen gewonden

HELMOND - De Vossenbeemd in Helmond is zondagmiddag een grote ravage nadat drie auto's tegen elkaar zijn aangereden. Brokstukken liggen verspreid over de hele weg. 

Het ongeluk gebeurde rond 14.55 uur ter hoogte van de Duizeldonksestraat. Drie voertuigen raakten zwaar beschadigd: twee auto's en een kleine vrachtwagen. Er raakte wonderwel niemand gewond.

Een personenauto kon de andere personenauto, die uit een zijstraat de Vossenbeemd opdraaide, niet meer ontwijken. Vervolgens botste één van de twee auto's ook nog tegen de vrachtwagen. Die kwam uit de tegenovergestelde richting. De auto raakte ook nog een boom, voordat deze tot stilstand kwam.

De politie is ter plekke. De weg is afgesloten tot alle wagens zijn weggesleept.

Volledig scherm
Ongeval in Helmond. © Bert Jansen
Volledig scherm
Ongeval in Helmond. © Bert Jansen
  1. Koningsnacht en -dag in Helmond-Peel: Slenteren over de slingermarkt, luisteren naar Trijntje

    Konings­nacht en -dag in Hel­mond-Peel: Slenteren over de slinger­markt, luisteren naar Trijntje

    Helmond - De avond en nacht ervoor zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden bij de viering van Koningsdag. Zo vindt in Deurne The Royal Music Night plaats met Trijntje Oosterhuis. En in Helmond is dj Vato Gonzalez één van de acts die 's avonds in de open lucht optreden in het centrum. Op Koningsdag zelf veel markten, spelletjes en muziek. Een kleine greep uit de activiteiten en evenementen in deze regio:

In samenwerking met indebuurt Helmond