Wielrenner zwaargewond in Netersel
Volledig scherm
Wielrenner zwaargewond in Netersel © fotopersburo Bert Jansen/Rico Vogels

Slachtoffer ernstig ongeval in Netersel buiten levensgevaar, politie doet onderzoek

NETERSEL - De wielrenner die vrijdagavond zwaargewond raakte bij een ongeval in Netersel is buiten levensgevaar. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van dit ongeval aan de Ruttestraat in Netersel.

Dat meldt de politie. Het ongeval gebeurde rond 19.40 uur die avond. Het slachtoffer reed achterop een auto, waar hij 200 meter eerder mee in aanraking kwam via de spiegel. De auto keerde om te kijken of de wielrenner schade had. Toen de automobilist de wielrenner inhaalde en de auto stilzette, reed de wielrenner tegen de andere spiegel aan. Een traumahelikopter kwam daarop ter plekke.

  1. Van der Heijden Transport wil snel aan de slag na grote brand in Hapert: ‘Dinsdag gaan we gewoon rijden’

    Van der Heijden Transport wil snel aan de slag na grote brand in Hapert: ‘Dinsdag gaan we gewoon rijden’

    HAPERT - De brandweer is zaterdagochtend nog altijd druk bezig met de zeer grote brand die vrijdagmiddag uitbrak in het inmiddels ingestorte pand van Van der Heijden Transport in Hapert. Er is gestart met sloopwerkzaamheden om de brandende restanten van het gebouw te kunnen afblussen. Dat gaat gepaard met zware explosies. Volgens de brandweer gaat dat nog de hele dag duren. Rookontwikkeling en overlast zullen blijven aanhouden.