Volledig scherm
Foto ter illustratie.

Twee huizen en een bedrijf dicht in Eindhoven na vondst hennepplanten

EINDHOVEN - De gemeente Eindhoven heeft donderdag drie gebouwen gesloten, nadat er eerder onder meer hennepplanten werden gevonden. Het gaat om twee huizen en een bedrijfspand. 

In een huis aan de Stoutheuvel werden in november vorig jaar 560 hennepplanten gevonden. Reden voor burgemeester Jorritsma om de woning voor drie maanden op slot te doen. 

Een huis aan de Sionstraat moet een halfjaar dicht. Daar werden in december ook harddrugs gevonden. Er lag onder meer een liter GHB en twee kilo hasj en hennep. Ook lagen er een vuur- en stroomstootwapen. 

En ook zes maanden sluiting voor een bedrijfspand aan de Noord-Brabantlaan. Daar hadden mensen in bovenliggende appartementen last van vreemde geuren. Het bleek op 22 januari dat er een hennepkwekerij stond met 276 planten en 109 stekken. 

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven