Volop politie in de Helmondse Molstraat in augustus 2018. Op het nabijgelegen trapveldje werd een man neergestoken. Een Eindhovense tweeling wordt er van verdacht.
Volledig scherm
PREMIUM
Volop politie in de Helmondse Molstraat in augustus 2018. Op het nabijgelegen trapveldje werd een man neergestoken. Een Eindhovense tweeling wordt er van verdacht. © Patrick Wiercx

Twijfel over 'zeer kwalijke’ steekpartij op Helmonds trapveldje; OM vraagt vrijspraak voor tweeling

DEN BOSCH – Eerlijk is eerlijk. De officier van justitie is gaan twijfelen over wie verantwoordelijk is voor een heel vervelende steekpartij zomer 2018 op een trapveldje in Helmond. En dus vraagt ze vrijspraak.

  1. Tweemaal goud bij orkestvereniging Helmond-Venray
    Kort nieuws

    Tweemaal goud bij orkestvere­ni­ging Hel­mond-Ven­ray

    Helmond - Twee gouden jubilarissen heeft Orkestvereniging Helmond Venray gehuldigd, Henk Reints en Anton Fransen. Beiden begonnen in 1971 als lid van de Helmondse tak die later (2004) met de Venrayse fuseerde. Fransen en Reints kregen van voorzitter Nicole van Dam de verenigingsspeld, zij zijn de eerste leden die dit gouden jubileum bereiken. Fransen, hoornist, is ook ruim tien jaar voorzitter van het orkest geweest, Reints, violist en zoon van de mede-oprichter, fungeerde een tijdlang tevens als penningmeester. Na ruim een jaar van gedwongen inactiviteit is het orkest inmiddels weer aan het repeteren onder leiding van de nieuwe dirigent Samuel Aquirre.

In samenwerking met indebuurt Helmond