Volledig scherm
Voorruit van politiewagen vernield met vuurwerk in Deurne. © Politie Deurne

Voorruit van politiewagen in Deurne vernield met vuurwerk: ‘Kost alleen maar dure belastingcenten’

DEURNE - Vandalen hebben woensdagavond vuurwerk laten ontploffen op de voorruit van een politiewagen. De wagen stond geparkeerd op de Oude Martinetstraat in Deurne. 

Een agent uit zijn verontwaardiging op Instagram toen hij hoorde dat er een politiewagen was vernield. ,,Wie kan mij vertellen wat het nut hiervan is? Het repareren kost alleen maar dure belastingcenten.”

De vernieling heeft vermoedelijk rond 21.00 uur plaatsgevonden. Tips hierover kunnen gemeld worden bij de politie.

 1. Finetunen van Heusdense beleefkerk: ‘Is de tekst wel te lezen?’

  Finetunen van Heusdense beleefkerk: ‘Is de tekst wel te lezen?’

  HEUSDEN - ,,Sorry als de voorstelling misschien wat kneuterig overkwam’', zo besluit poppenspeler en pelgrim ‘broeder Alex’ haast verontschuldigend zijn optreden in de Heusdense kerk. Tijdens de voorstelling vroeg de Franciscaanse poppenspeler (poppentheater De Arme Pelgrim) onder meer aan de circa twintig toeschouwers of de poppen en de liedtekst - op een rol papier - wel goed genoeg zichtbaar waren. Ook stoeide hij met de geluidsversterker.
 2. Neerkant trilt op haar grondvesten tijdens Kletsavond van de Ulewappers
  PREMIUM

  Neerkant trilt op haar grondves­ten tijdens Kletsavond van de Ulewappers

  NEERKANT - ,,Typisch Neerkant, hier is zelden iets te doen maar als er eindelijk wat leven in de brouwerij is, gunnen de verenigingen elkaar het licht in de ogen niet." Het is een veel gehoord verwijt van de bezoekers van de kletsavond van CV De Ulewappers uit Neerkant. Daar waar de carnavalsvereniging een prachtige avond, met goede klets en goed amusement, voor de bezoekers had geregeld, keken de artiesten tegen een halflege zaal Internos aan. De plaatselijke toneelvereniging speelde verderop een voorstelling die ook veel publiek trok.