Volledig scherm
Auto beschadigd na aanrijding met vrachtwagen in Bladel © Bert Jansen

Vrachtwagen ramt overstekende auto in Bladel, slachtoffer naar ziekenhuis

BLADEL - Een vrachtwagen en een auto zijn maandagmiddag op de Dwarsstraat in Bladel met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de auto is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de provincialeweg N284 met de Dwarsstraat. De automobilist wilde daar oversteken en zag een aankomende vrachtwagen over het hoofd. De chauffeur kon niet meer op tijd stoppen en ramde de auto. Hierdoor raakte de automobilist gewond.

Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend. De politie doet onderzoek om de exacte toedracht van de aanrijding te achterhalen. 

  1. 14 gewonden na elektrocutie tijdens kampioenenviering hockeyploeg in Mol

    14 gewonden na elektrocu­tie tijdens kampioenen­vie­ring hockey­ploeg in Mol

    Op een hockeyterrein in het Belgische Mol zijn zaterdagavond veertien mensen gewond geraakt bij een incident met een hoogspanningslijn boven het terrein tijdens een kampioenenviering. Dat bevestigt burgemeester Wim Caeyers (CD&V) in tegen Het Laatste Nieuws. Slingers die de lucht in werden geschoten, maakten contact met een hoogspanningslijn, waardoor stroom naar het terrein werd geleid. Vier mensen zijn er erg aan toe maar ze zijn buiten levensgevaar, aldus burgemeester Caeyers.