Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Vrouw op brute wijze van telefoon beroofd in Eindhoven centrum

EINDHOVEN - Een vrouw is donderdagavond op brute wijze van haar mobiele telefoon beroofd in het centrum van Eindhoven. De man is ervandoor gegaan. 

De vrouw kwam met de trein vanuit Amsterdam aan op Eindhoven CS en verliet het station rond 21.48 uur. Ze liep over de Vestdijk richting de Dommel. Aangezien de weg daar is afgesloten moest ze richting de Kanaaldijk. Ook daar is de Vestdijk afgesloten, omdat ter hoogte van het bruggetje aan de weg wordt gewerkt. 

Op dat moment merkte de vrouw dat er iemand redelijk kort achter haar liep. Hoelang hij al zo achter haar liep, weet ze niet. Dat zou vanaf het station al kunnen. 

Ze liep sneller door. De man deed dit ook en moest vanwege zijn lengte zijn best doen om haar bij te houden. Toen de vrouw op de hoek van de Geldropseweg met de Vestdijk kwam, pakte de man haar vast en vroeg haar de weg. Ze gaf aan het niet te weten en liep snel door. Op de trap van het Park Plaza Hotel werd de vrouw plotseling door de man aangevallen. Ze viel hard op de grond en haar telefoon vloog uit haar hand. De man pakte de mobiel en vluchtte weg. 

Het gaat om een man van 1.67 meter lang, hij had een zwarte jas met capuchon en witte accenten aan. Een baardje, getint uiterlijk en normaal postuur. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven