Volledig scherm
Vrouw vindt revolver in tas schoonzoon in Oss © Politie Oss

Vrouw vindt bij het opruimen een revolver met munitie in tas van schoonzoon in Oss

OSS - Een vrouw heeft zaterdagmiddag in de schoudertas van haar schoonzoon een revolver mét munitie erin gevonden. Ze heeft daarop meteen melding gedaan bij de politie, die het wapen in beslag heeft genomen. 

De vrouw was spullen van haar schoonzoon bij elkaar aan het pakken. ,,Haar onderbuikgevoel zei dat de betreffende schoudertas nogal zwaar aanvoelde en dat ze moest kijken”, laat de politie weten. 

Dat gevoel bleek te kloppen. Ze vond een vuurwapen met munitie in de tas. Na onderzoek het Team Explosieven Verkenning bleek het om een echte .22 revolver te gaan. 

De politie laat weten dat de verdachte op de hoogte is gesteld en binnenkort een verklaring moet afleggen. Het wapen wordt onttrokken en zal uiteindelijk vernietigd worden.

  1. Prins Harold scoort met dubbelzinnige meezinger ‘Oeps, wat is-ie groot’
    PREMIUM
    Cultuur in de regio

    Prins Harold scoort met dubbelzin­ni­ge meezinger ‘Oeps, wat is-ie groot’

    LITHOIJEN/OSS - Dat verwacht je toch niet... Dat jouw dubbelzinnige meezinger, die amper de digitale snelweg van Spotify en YouTube opgeknald is, leidt tot een wel heel grappig bloemenverzoek. Of je de klant in kwestie kunt helpen aan een veelkleurig ‘Oeps, wat is-ie groot’-boeket? De man had het carnavalsnummer met die titel van prins Harold d’n Twidde gehoord, kon het meteen meeblèren en bedacht spontaan dat hij zo’n speciale ruiker voor z’n lief wilde.