Een patiënte van de Woenselse Poort bleef personeel aanvallen. Haar behandeling is daarom al omgezet in tbs met dwangverpleging maar het OM wilde ook een rechtszaak als waarschuwing dat het echt moet ophouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een patiënte van de Woenselse Poort bleef personeel aanvallen. Haar behandeling is daarom al omgezet in tbs met dwangverpleging maar het OM wilde ook een rechtszaak als waarschuwing dat het echt moet ophouden. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Wurgpogingen door GGzE-patiënte komen haar op waarschuwing te staan

DEN BOSCH - Twee wurgpogingen in kliniek De Woenselse Poort hoeven geen straf op te leveren voor een Rotterdamse vrouw. De rechtszaak is er enkel als signaal: wat zij doet kan niet. Want in tegenstelling tot wat ze zelf zegt, denkt het Openbaar Ministerie dat ze wel degelijk wist wat ze deed.

 1. Circus Baudet duikt op in Helmond en Eindhoven, honderden mensen op twee campagnebijeenkomsten
  PREMIUM
  video

  Circus Baudet duikt op in Helmond en Eindhoven, honderden mensen op twee campagne­bij­een­kom­sten

  HELMOND - De campagnekaravaan van Forum van Democratie (FvD) is zondag gestopt in zowel Helmond als Eindhoven. Op zondagochtend liep een parkeerplaats bij de Cacaofabriek vol met Helmonders voor het bezoek van leider Thierry Baudet. In Eindhoven werd de campagnetruck van de partij zondagmiddag op een parkeerplaats aan de Stationsweg neergezet en sprak Baudet een paar honderd Eindhovenaren toe.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis
  Play

  Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis

 2. Drukte bij Forum voor Democratie bijeenkomst in Helmond
  Play

  Drukte bij Forum voor Democratie bijeen­komst in Helmond