Volledig scherm
Ongeval A58 Best. © Persburo Sander van Gils/Sander van Gils

Zeventien bestuurders tegen richting in op snelweg na ongeluk met meerdere gewonden bij Oirschot

OIRSCHOT - Zeventien bestuurders ontvangen de komende tijd een boete omdat zij tegen het verkeer in reden op de A58 bij Oirschot. Dit deden zij dinsdag na een ongeluk op de snelweg. Vijf voertuigen botsten tegen elkaar aan.

Dat meldt een agent die ter plaatse was op sociale media. ,,Ondersteuning verleend bij een aanrijding op de A58 bij Oirschot. Door de afhandeling van deze aanrijding was er een file ontstaan. Bestuurders vonden het nodig om hun auto te keren op de snelweg en tegen het verkeer in de toerit van de snelweg te gebruiken.” 

Vier gewonden

Cynisch vervolgt de politiemedewerkster: ,,Toch 17 personen die een verrassing gaan ontvangen. En het zijn geen paaseieren. Volgende keer graag netjes wachten.”

Zeker vier mensen raakten gewond bij het ongeluk op de A58. De weg was door de ravage tijdelijk dicht.

  1. 14 gewonden na elektrocutie tijdens kampioenenviering hockeyploeg in Mol

    14 gewonden na elektrocu­tie tijdens kampioenen­vie­ring hockey­ploeg in Mol

    Op een hockeyterrein in het Belgische Mol zijn zaterdagavond veertien mensen gewond geraakt bij een incident met een hoogspanningslijn boven het terrein tijdens een kampioenenviering. Dat bevestigt burgemeester Wim Caeyers (CD&V) in tegen Het Laatste Nieuws. Slingers die de lucht in werden geschoten, maakten contact met een hoogspanningslijn, waardoor stroom naar het terrein werd geleid. Vier mensen zijn er erg aan toe maar ze zijn buiten levensgevaar, aldus burgemeester Caeyers.