Mike Thijssen (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Thijssen (rechts) © Erwin Goossens

Aanvoerder ziet mogelijk laatste kans op EFC-titel vervliegen door coronacrisis

Al vijf jaar op rij grijpt EFC nipt naast promotie naar de eerste klasse. Ditmaal is het de coronacrisis die de ongeslagen koploper uit Eersel frustreert.

Natuurlijk hielden ze bij EFC rekening met dit scenario, maar toch kwam de beslissing van de KNVB hard binnen. Heel het voetbalseizoen 2019-2020 werd deze week geschrapt en dus wéér geen promotie voor de Eerselnaren. Een dreun voor iedereen in het roodzwart en bovenal voor Mike Thijssen (34). De aanvoerder zocht al naar een mooi plekje voor zijn eerste kampioensmedaille in het seniorenvoetbal, maar staat nu met lege handen en heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd al gespeeld.

  1. Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Na lange tijd met blessures te hebben getobd, maakte Wouter Peters op zondag 8 maart bij hoofdklasser Nuenen thuis tegen AWC zijn eerste speelminuten van het seizoen. De competitie kwam vervolgens tot een vroegtijdig einde en nu is duidelijk dat de 25-jarige middenvelder voorlopig ook niet meer terugkeert op het veld. ,,Het was een lastige beslissing, maar ik heb besloten om voor nu even te stoppen met voetballen”, geeft Peters aan.