Volledig scherm
Stefan Hulsen scoorde namens Nijnsel, dat met 0-2 won bij Herpinia © Ruud Ritzen

Boskant legt basis voor zege in de eerste helft, Nijnsel wint betrekkelijk eenvoudig

Herpinia - Nijnsel 0-2.
Nijnsel was in de eerste helft voetballend beter, maar de beste kansen waren voor de thuisploeg. Na de pauze kon Herpinia helemaal niet meer bijbenen en scoorde Nijnsel tweemaal, al had de score nog veel hoger uit kunnen vallen. Jelle de Louw en Stefan Hulsen maakten de goals: 0-2. Herpinia moest na circa een uur spelen met tien man verder na een rode kaart.

Boskant - NLC’03 2-1.
Boskant begon stormachtig aan de wedstrijd en dat leidde tot de 1-0 in de twaalfde minuut. Steff van de Laar nam de goal voor zijn rekening en twee minuten later belandde een voorzet via de lat voor de voeten van Jim van der Zanden, die eenvoudig voor 2-0 kon zorgen. Na rust was de wedstrijd meer in evenwicht, al kreeg Boskant goede kansen om de voorsprong te vergroten. De 3-0 bleef uit en pas in de vierde minuut van de blessuretijd deed NLC’03 iets terug: 2-1.

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.