Volledig scherm
Hulsel-trainer Joris Tuns © Beeld Werkt

Coach Joris Tuns bindt zich langer aan Hulsel

Hulsel en hoofdtrainer Joris Tuns zijn een contractverlenging van één seizoen overeengekomen. Vanuit zowel het bestuur als de spelersgroep heerst grote tevredenheid over de aanpak en het enthousiasme van Tuns. Ook het sportieve doel voor dit seizoen, het behalen van nacompetitie, ligt nog binnen handbereik.

Tuns ziet voldoende groeimogelijkheden in de huidige selectie en is daarom zeer gemotiveerd om de komende anderhalf jaar het maximale uit de selectie te halen. Ook naast zijn trainerstaken heeft Tuns het naar zijn zin bij de voetbalclub. Zo is hij de drijvende kracht achter de eerste editie van de gezamenlijke ski-reis waaraan zo’n 50 leden gaan deelnemen.

Tevens heeft Hulsel het contract met Wim Roest, de assistent van het eerste elftal en trainer van het tweede elftal, met één seizoen verlengd. Ook de rest van de staf blijft volgend seizoen intact.

  1. Gemert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorersklassement

    Ge­mert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorers­klas­se­ment

    Thijs van Pol voert het ED-topscorersklassement aan. De spits van hoofdklasser Gemert staat na zijn twee doelpunten van afgelopen zondag op 24 treffers alweer dit seizoen. In de hoofdklasse wordt hij op gepaste afstand gevolgd door ploeggenoot Ralf Kemper (24). Verder gooien ook Steven van Dijke (vijfdeklasser Ollandia), Erwin Isbouts (derdeklasser Valkenswaard) en Toon van Lierop (vijfdeklasser SPV) hoge ogen.