Volledig scherm
PREMIUM
Voetballer Ibrahim Danisik keert terug bij Gestel Eindhoven © Fotomeulenhof

Danisik is na winnende goal tegen Rood-Wit meteen helemaal terug bij Gestel

AMATEURVOETBALMiddenvelder Ibrahim Danisik (26) keerde met de winnende goal tegen Rood-Wit Veldhoven terug bij Gestel. De Eindhovenaar vindt dat Gestel te laag staat en wil vlammen om een opmars te bewerkstelligen.

De rentree van Ibrahim Danisik werd door de middenvelder zelf gesigneerd met een griffel. De Eindhovenaar bezorgde Gestel afgelopen zondag de winst bij Rood-Wit Veldhoven door de enige goal van de wedstrijd voor zijn rekening te nemen. ,,Het kon niet mooier. Het was een belangrijke wedstrijd met gelijkwaardige teams, al waren wij beter in balbezit. In de tweede helft kwam een counter over een aantal schijven bij mij terecht en kon ik tegendraads met links inschieten.”

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.