Volledig scherm
PREMIUM
Bram en Peter Verhees van SVSH Someren Heide © Fotopersburo van de Meulenhof bv

De naam Verhees is niet weg te denken bij SVSH

AMATEURVOETBALEen Verhees in het eerste elftal van SVSH, het is in Someren-Heide net zo’n vertrouwd beeld als de Sint-Jozefkerk die midden in het dorp staat.

Jarenlang was de boomlange (1,96 meter) Peter Verhees (54) niet weg te denken uit het oranje vaandelteam, tot hij rond zijn veertigste de kicksen voorgoed inwisselde voor de voorzittershamer. Intussen is zijn zelfs nog een tikkeltje langere zoon Bram (23) ook een vaste waarde in het eerste elftal. En die reageert gevat wanneer het imposante dienstverband van Verhees senior in het Someren-Heidese keurkorps ter sprake komt. ,,De jeugd was in jouw dagen natuurlijk niet zo goed, pa.”

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.