Volledig scherm
Archiefbeeld Handel © Ton van de Meulenhof

Doelpunt in laatste seconde nekt Handel

Derde klasse D zuid 2Handel moest in de laatste seconde van de wedstrijd nog een doelpunt incasseren en verloor daardoor de wedstrijd met 3-2.

Door een treffer in de laatste seconde heeft Handel voor de tweede week op rij een onverdiende nederlaag geleden. De ploeg van Tom Jacobs was de bovenliggende partij in Oploo maar keek bij rust tegen een 1-0 achterstand aan. Direct aan het begin van de tweede helft kwam Handel op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Excellent. Met nog twintig minuten op de klok kwam de thuisploeg uit een vrije trap wederom op voorsprong maar Rob Manders schoot Handel langszij. Handel ging op zoek naar de winnende treffer maar uit een counter in de laatste minuut van de wedstrijd viel de 3-2 voor Excellent.

  1. Overzicht | EFC wint met 14-0 van Gestel, Nijnsel wint veertiende wedstrijd op rij en pakt titel
    amateurvoetbal

    Overzicht | EFC wint met 14-0 van Gestel, Nijnsel wint veertiende wedstrijd op rij en pakt titel

    De spanning neemt toe. In verschillende competities kan het vandaag beslist worden. Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar: wie pakt de titel en wie degradeert? EFC heeft hekkensluiter Gestel alle hoeken van het veld laten zien. De ploeg uit Eersel wist maar liefst veertien keer te scoren en de nul te houden. FC Eindhoven AV is nog geen kampioen in de tweede klasse F, de ploeg verloor op bezoek bij RKVVO met 1-0 en heeft dus nog steeds een punt nodig. Nijnsel mag zich kampioen van de vierde klasse I noemen.