Volledig scherm
Archiefbeeld Fiducia © © Orange Pictures / Joris Verwijst

Door Paaspop moet Fiducia-coach flink sleutelen aan basiself

VIJFDE KLASSE FMet een sterk gewijzigde basis is Fiducia onderuit gegaan op eigen veld tegen Astrantia: 2-3. Elsendorp heeft op bezoek bij Sambeek met 3-1 verloren. 

Sambeek – Elsendorp 3-1.
Elsendorp verloor terecht op bezoek bij Sambeek. De ploeg van Marcel Verberkt begon zwak aan de wedstrijd een keek na een kwartier tegen een 2-0 achterstand aan. Bruno Ribeiro scoorde op slag van rust de aansluitingstreffer. In de tweede helft was Sambeek beter en dit resulteerde een kwartier voor tijd in de derde treffer voor Sambeek.

Fiducia – Astrantia 2-3.
Vanwege Paaspop speelde Fiducia met een sterk gewijzigde basis tegen Astrantia, ondanks een goede wedstrijd verloor het met 2-3. Fiducia kwam halverwege de eerste helft op voorsprong via Max van Bakel. Op slag van rust viel de gelijkmaker uit het niets. In de tweede helft kwam Astrantia op 1-3 waarna Pieter Ploegmakers de spanning terugbracht in de wedstrijd. In een hectische slotfase hing de gelijkmaker in de lucht maar deze viel niet.

  1. Oud-trainer Peter Maas (Baronie en Halsteren): ‘Ik denk niet dat Gemert het nog weggeeft’
    PREMIUM
    ontknoping hoofdklasse

    Oud-trai­ner Peter Maas (Baronie en Halsteren): ‘Ik denk niet dat Gemert het nog weggeeft’

    Hij werd kampioen met Halsteren, maar kende zijn grootste successen als trainer van Baronie. Peter Maas (49), sinds vijf jaar internationaal scout van sc Heerenveen, weet wat er gevraagd wordt in de top. Het amateurvoetbal houdt hij nog altijd nauwlettend in de gaten. Hij laat desgevraagd zijn licht schijnen op de seizoensontknoping in de hoofdklasse B en de kansen van VV Gemert.