Volledig scherm
© Thinkstock

Eerste zege voor Waalre, Hoogeloon wint nipt

VIERDE KLASSE FZowel koploper Hoogeloon als achtervolger EMK wonnen dit weekend hun wedstrijd. Waalre zegevierde voor de eerste keer.

ZSC – RKDSV 1-5. ZSC liep alweer tegen een nederlaag aan en eindigde het duel met negen man. De bezoekers leidden na twaalf minuten met 0-2. Lars Heesakkers zorgde namens ZSC voor de aansluitingstreffer maar na rode kaarten voor Dirk Hoeks en Juul Huijbers was het een koud kunstje voor de bezoekers om uit te lopen naar 1-5.

Waalre – SDO’39 3-2. Waalre heeft voor het eerst in deze competitie het zoet van een overwinning geproefd. De thuisploeg kwam door goals van Kees Uijthoven en René Hooijmans op een 2-0 voorsprong, maar zag SDO’39 knap langszij komen dankzij doelpunten van Martijn Hellegers (strafschop) en Niels Heesakkers. In de tweede helft trok Waalre de overwinning naar zich toe door de tweede treffer van Hooijmans.

Acht – Woenselse Boys 2-1. Woenselse Boys-doelman Juri Koudijs had al twee goede reddingen verricht en Acht had al twee keer het aluminium geraakt, voordat Robin Bloks Acht in de zeventigste minuut met een rake vrije trap alsnog op voorsprong zette. Yannick Vunge zorgde vier minuten later voor 2-0. De wedstrijd lag daarna even stil nadat Roy Hermans van Woenselse Boys een scheenbeenbreuk opliep. In het restant scoorde Rob Verbeek nog de 2-1.

Vessem – Steensel 2-2. Vessem kwam tot twee keer toe terug van een achterstand. Na de 0-1 van Roel Menting scoorde Roel Sterken de gelijkmaker. Marijn van de Ven zette Steensel weer op voorsprong, maar door een goal van Lars van Heijst eindigde het duel in 2-2.

HMVV – Hoogeloon 3-4. Hoogeloon heeft in een zenuwslopend duel aan het langste eind getrokken. Sven Spooren opende na tien minuten de score voor HMVV, Yannick Sol scoorde vanaf de stip 1-1. Na de 1-2 van Dirk Verstijnen zorgde Sjoerd de Laat voor de gelijkmaker. Drie minuten na rust zette Sol Hoogeloon op voorsprong en in de tweede helft zorgde hij ook voor 2-4. Pieter Michelbrink kopte de 3-4 nog binnen, maar de zege voor Hoogeloon was binnen.

EMK – De Raven 4-0. EMK had weinig moeite met De Raven. Halverwege was het al 3-0 door een goal van Ruud Boerema en twee treffers van Rick van den Bogaard. In de 58ste minuut maakte Van den Bogaard zijn derde van de middag en daarmee stelde hij de zege voor EMK veilig. 

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.