Volledig scherm
Stijn van den Broek. © vv Gemert

Gemert versterkt zich met aanvaller Stijn van den Broek

TRANSFERHoofdklasser Gemert, momenteel volop meestrijdend voor het kampioenschap, heeft zich voor volgend seizoen versterkt met aanvaller Stijn van den Broek. De 19-jarige aanvaller komt over van vierdeklasser DSV uit Sint Anthonis. Vorig seizoen scoorde hij 26 keer. In september brak Van den Broek nog zijn enkel, maar inmiddels is hij weer een dragende kracht bij DSV. 

Na doelman Bono Barten, die vorig seizoen Sven van Ommeren onder  de lat afloste, is Van den Broek de tweede speler die de overstap maakt van DSV naar Gemert. Tevens werd bekend dat linksback Justin Houwers, bezig aan zijn eerste seizoen bij Gemert, ook volgend seizoen bij Gemert speelt.

Van de Broek is de eerste aanwinst voor Gemert met het oog op het nieuwe voetbaljaar. Van de huidige selectie was al bekend dat  Bono Barten, Bram Jacobs, Lars Teuben, Kees Brugmans, Coen Brouwers, Jori Vermeulen, Jens Leijten, Joost Habraken, Willem den Dekker, Sander Vereijken, Ralf Kemper en Thijs van Pol ook volgend seizoen in Gemert te zien zullen zijn.

Jasper Lalisang en Dennis Groen vertrekken komende zomer, Youri van Brussel was gedurende dit seizoen al gestopt. De technische commissie van Gemert wil zeker nog twee nieuwe spelers toevoegen aan de selectie. Ook zullen enkele spelers van Gemert-2 en/of de jeugd de overstap gaan maken naar het eerste elftal.