Volledig scherm
Archiefbeeld MULO - Handel © Perry van de Leuvert

Handel wint na moeizame start

DERDE KLASSE D ZUID 2Handel was in de beginfase niet bij de les en keek al vroeg tegen een achterstand aan maar wist uiteindelijk redelijk eenvoudig de thuiswedstrijd tegen Constantia te winnen.

Volkel –MULO 3-1.
Op bezoek bij Volkel leed MULO een terechte nederlaag. De Helmonders keken bij rust al tegen een 2-0 achterstand aan. In de tweede helft was MULO wat sterker en kwam het via Luuk de Vries op 2-1. De ploeg van Ralf van den Heuvel drong daarna aan maar kon niet meer gevaarlijk worden. Volkel counterde in de slotfase naar 3-1.

Handel – Constantia 3-1.
De openingsfase was voor de bezoekers en na dertien minuten kwam Constantia terecht op voorsprong: 0-1. Handel schoot wakker en kwam vijf minuten later op gelijke hoogte dankzij een treffer van Jeff Rijksen: 1-1. Na een knappe actie van Teun Graat was het Mark de Waard die vijf minuten voor het rustsignaal Handel op voorsprong schoot: 2-1. In de tweede helft was Handel vele malen sterker maar wist het legio kansen niet te verzilveren. Alleen Mark de Waard was met een hard schot in de kruising nog trefzeker en bepaalde hiermee de eindstand op 3-1.