Volledig scherm
Braakhuizen verloor zondag in de eerste finale voor promotie naar de tweede klasse met 0-2 van Bladella. © Bert Jansen

Herkansingsfinale Braakhuizen tegen SVSSS op De Leemkuilen in Best

De herkansingsfinale tussen het Geldropse Braakhuizen en  SVSSS uit Udenhout voor promotie naar de tweede klasse wordt woensdag 20 juni gespeeld op sportpark De Leemkuilen in Best. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Braakhuizen miste zondag de eerste kans op promotie door thuis in Geldrop met 0-2 te verliezen van Bladella, dat daardoor een plaats in de tweede klasse bemachtigde. SVSSS verloor in de andere finale met 0-8 van Unitas'30 uit Etten-Leur. Omdat er in de tweede klasse nog een vacante plek is,  mogen Braakhuizen en SVSSS daar in een herkansingsfinale om gaan strijden.

De wedstrijd op sportpark De Leemkuilen, de accommodatie van voetbalclub Best Vooruit, staat onder leiding van scheidsrechter Souwen.

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.