Volledig scherm
Voetbal stock © RGB Stock

Hulsel nipt te sterk voor DOSKO, makkelijke wedstrijd voor SVSH tegen Pusphaira

VIJFDE KLASSE E ZUID 1Hulsel heeft in extremis gewonnen van DOSKO'32: 3-2. Rood Wit'67 en Knegselse Boys hielden elkaar op gelijke hoogte: 2-2.

Riethoven – De Weebosch 0-0.
In een slecht duel verdiende geen van beide ploegen de winst. De Weebosch moet het vaak van strijd hebben en dat was deze keer geen uitzondering. Het meer voetballende Riethoven had daar moeite mee. De thuisploeg kreeg na rust wel de beste mogelijkheden. Gijs van Otten, Harm Theuws (kopbal) en Joey van Otten mistte echter op het laatste moment.

Netersel – De Bocht’80 2-0.
Voor rust werd er niet gescoord. Na de pauze opende Rick Spooren de score voor de thuisclub, 1-0. Dezelfde Spooren bepaalde de eindstand op 2-0.

Terlo – DEES 0-4.
Tot aan de rust hield Terlo goed stand. Na de pauze was DEES de veel betere ploeg. Piet Bartels trof doel, Bart Dieker schoot een strafschop binnen en de 0-3 en 0-4 kwamen op naam van Mitchell Smits en Hein van de Sande. 

Hulsel – DOSKO’32 3-2.
Voor rust had DOSKO’32 het beste van het spel. Toch nam Hulsel door Stef Roijmans een 1-0 voorsprong, Vlak voor rust bepaalde Ardjan Fleerakkers de stand op 1-1. In de 70e minuut schoot Hulsel-doelman Michiel van Limpt uit een strafschop de 2-1 binnen. Stef Roijmans bepaalde twee minuten later de stand op 3-1. Twee minuten voor tijd liet Jody van Woerkum de 3-2 eindstand aantekenen.

Rood Wit’67- Knegselse Boys 2-2.
Voor rust leek Knegselse Boys op een veilige 0-2 voorsprong te komen. Luc Mollen en Bart Groenen tekenden voor de doelpunten van de bezoekers. Tot vijf minuten voor tijd bleef die stand gehandhaaf en leek er niets aan de hand voor de ploeg van trainer Lowie van de Wal. Jori Bekelaar maakte vervolgens de 1-2. Nick Lucasasen kopte in blessuretijd de gelijkmaker binnen, 2-2.

SVSH – Pusphaira 3-0.
SVSH had een makkelijke avond tegen de Eindhovense studenten van Pusphaira. In de openingsfase scoorde Erwin Toonders uit een corner en op slag van rust verdubbelde Lex Klaver met een hard schot de marge. In de tweede helft kreeg SVSH veel mogelijkheden maar was het alleen Dion Meeuws die nog wist te scoren voor de ploeg van Niels Roijakkers.