Volledig scherm

Jordy van Wetten steelt de show bij Oranje Zwart, Mierlo-Hout geeft galavoorstelling

Mierlo-Hout - Laar 10-1
Kampioen Mierlo-Hout verpulverde Laar met 10-1. Na een helft leidde de Helmonders al met 4-1. Doelpuntenmakers waren Thom Meeuwsen (4), Chafik Mezziani (3), Sander Vereijken (2) en Richard Rooijakkers. Naast de overwinning was er nog meer goed nieuws voor Mierlo-Hout. Doelman Twan van den Luitgaarden maakte zijn rentree na een jaar blessureleed. 

Ysselsteyn – Helmondia 2-1
In een gelijkopgaande wedstrijd heeft SC Helmondia in de slotminuut met 2-1 verloren van Ysselsteyn. De bezoekers uit Helmond kwamen dankzij Stefan van de Water na iets meer dan een half uur op voorsprong: 0-1. In de tweede helft waren er kansen over en weer, met nog twintig minuten op de klok werd het uit een corner gelijk: 1-1. In blessuretijd viel de 2-1 voor Ysselsteyn.

Merefeldia – MULO 1-2
MULO heeft op bezoek bij Merefeldia uitstekende zaken gedaan. De ploeg van Ralf van den Heuvel zegevierde met 1-2. Na iets meer dan een half uur opende Wesley Smits de score: 0-1. Aan het begin van de tweede helft werd het 1-1 maar dankzij een treffer van Pim Heeren vijf minuten voor het laatste fluitsignaal werd de eindstand bepaald op 1-2.

Oranje Zwart – IVO 4-2
De bezoekers begonnen uitstekend aan de wedstrijd en stonden na tien minuten met 0-2 voor. Na een omzetting bij Oranje Zwart kreeg de ploeg het initiatief en dit resulteerde in de aansluitingstreffer van Jordy van Wetten pal voor het rustsignaal: 1-2. In de tweede helft was Oranje Zwart veel sterker en kwam het via Jordy van Wetten op gelijke hoogte: 2-2. Diezelfde Van Wetten maakte even later zijn derde van de middag en in de slotminuut bepaalde hij ook de de eindstand op 4-2.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Vessem blijft ongeslagen, mede door penaltygoal van doelman Marijn van Rooij
  VIERDE KLASSE F

  Vessem blijft ongeslagen, mede door penalty­goal van doelman Marijn van Rooij

  HMVV - Vessem 1-3. Vessem mocht komen van HMVV en kwam al snel tot scoren. Louis van Diessen werd gevloerd door de doelman Eric Voets van HMVV en Vessem-keeper Marijn van Rooy verzilverde de penalty, 0-1. Vessem verzuimde de 0-2 te maken en na rust kwam de thuisploeg langszij via Willem van Gisbergen. Vessem voerde de druk op, maar het was HMVV dat een paar keer heel gevaarlijk werd. Uiteindelijk scoorde Vessem dan toch, uit een hoekschop. Jarno Olislagers kopte binnen (1-2) en in het restant van de wedstrijd bepaalde Jaap van Diessen de eindstand op 1-3.
 2. Milheezer Boys wint topper van SV Brandevoort, RKPVV haakt aan
  VIERDE KLASSE F

  Milheezer Boys wint topper van SV Brande­voort, RKPVV haakt aan

  Milheezer Boys – SV Brandevoort 3-0. Het gepromoveerde Milheezer Boys mag zich na vier wedstrijden koploper in de vierde klasse F noemen. De ploeg van trainer Han van Rosmalen legde in een vermakelijke pot Brandevoort over de knie. Beide teams waren in voetballend opzicht behoorlijk aan elkaar gewaagd. Maar waar Brandevoort kans op kans onbenut liet, toonde de thuisploeg zich een stuk slagvaardiger. Niels Peters scoorde voor rust. Na de thee tekende de van eersteklasser Deurne overgekomen Stijn Broeks voor 2-0. Die bediende in de slotfase ook invaller Twan Nooijen op maat, voor wie het een koud kunstje was om de wedstrijd in het slot te doen: 3-0.
 3. Forse nederlagen voor Handel en MULO
  DERDE KLASSE D

  Forse nederlagen voor Handel en MULO

  Handel – Olympia’18 1-6. Ondanks een uiteindelijke forse nederlaag begon Handel sterk. Na een halfuur ging echter de Handelse goalie opzichtig in de fout en niet veel later blunderde de thuisploeg opnieuw, waardoor 0-2 op het scorebord verscheen. Op slag van rust kwam Handel echter dichterbij, toen Peter van den Bosch een penalty benutte. Na rust breidde de Boxmeerse formatie de voorsprong echter uit na weer een persoonlijke fout. Daarna wist Olympia’18 de weggegeven ruimte optimaal te benutten en nog drie keer te scoren.
 1. Fiducia geeft voorsprong in de slotfase weg
  VIJFDE KLASSE F

  Fiducia geeft voorsprong in de slotfase weg

  Holthees - Elsendorp 4-0. Leandro Ribeiro trof de lat, Dave Bouw de paal, maar tegen alle verhoudingen in ging Holthees met een voorsprong van 1-0 rusten. Toen na de thee Dick de Bruijn geblesseerd het veld moest verlaten, leek al het geloof te zijn verdwenen bij Elsendorp. De thuisploeg scoorde nog drie keer. Er is echter hoop voor de groen-witten. ,,Festyland in Volkel is voorbij, daarmee zit het festivalseizoen er ook wel op’’, telt trainer Marcel Verberkt zijn zegeningen.
 2. Amos Letwory maakt hattrick tegen Merefeldia
  DERDE KLASSE C

  Amos Letwory maakt hattrick tegen Merefeldia

  Melderslo – NWC 0-4. NWC had de bal en werd diverse keren gevaarlijk, onder meer via Jeroen van Deursen en Tijs van Tilburg. Eerstgenoemde knalde op de paal, en in de rebound miste de jonge linksbuiten. Na een klein half uur spelen kwam NWC wél op 0-1, dankzij een kopgoal van spits Chesron Geuns. Hij werd prima in stelling gebracht door Sander van den Eijnde. Binnen vijf minuten wist NWC de score al te verdubbelen, toen Jeremias Carlos David door de Limburgse achterhoede soleerde en afwerkte toen doelman Bas van Westerveld al op de grond lag: 0-2. . In de 67e minuut vergrootten de manschappen van Roel Nabuurs de marge tot drie via Geuns. De aanvaller verlengde een poging van Luuk Castelijns met succes en zette de 0-3 op zijn naam. Vijf minuten voor het laatste fluitsignaal van de prima arbiter Bouw deed ook invaller Douwe Hurkmans nog een duit in het zakje door op aangeven van de sterk spelende Castelijns eenvoudig binnen te schieten: 0-4.