Volledig scherm

Jordy van Wetten steelt de show bij Oranje Zwart, Mierlo-Hout geeft galavoorstelling

Mierlo-Hout - Laar 10-1
Kampioen Mierlo-Hout verpulverde Laar met 10-1. Na een helft leidde de Helmonders al met 4-1. Doelpuntenmakers waren Thom Meeuwsen (4), Chafik Mezziani (3), Sander Vereijken (2) en Richard Rooijakkers. Naast de overwinning was er nog meer goed nieuws voor Mierlo-Hout. Doelman Twan van den Luitgaarden maakte zijn rentree na een jaar blessureleed. 

Ysselsteyn – Helmondia 2-1
In een gelijkopgaande wedstrijd heeft SC Helmondia in de slotminuut met 2-1 verloren van Ysselsteyn. De bezoekers uit Helmond kwamen dankzij Stefan van de Water na iets meer dan een half uur op voorsprong: 0-1. In de tweede helft waren er kansen over en weer, met nog twintig minuten op de klok werd het uit een corner gelijk: 1-1. In blessuretijd viel de 2-1 voor Ysselsteyn.

Merefeldia – MULO 1-2
MULO heeft op bezoek bij Merefeldia uitstekende zaken gedaan. De ploeg van Ralf van den Heuvel zegevierde met 1-2. Na iets meer dan een half uur opende Wesley Smits de score: 0-1. Aan het begin van de tweede helft werd het 1-1 maar dankzij een treffer van Pim Heeren vijf minuten voor het laatste fluitsignaal werd de eindstand bepaald op 1-2.

Oranje Zwart – IVO 4-2
De bezoekers begonnen uitstekend aan de wedstrijd en stonden na tien minuten met 0-2 voor. Na een omzetting bij Oranje Zwart kreeg de ploeg het initiatief en dit resulteerde in de aansluitingstreffer van Jordy van Wetten pal voor het rustsignaal: 1-2. In de tweede helft was Oranje Zwart veel sterker en kwam het via Jordy van Wetten op gelijke hoogte: 2-2. Diezelfde Van Wetten maakte even later zijn derde van de middag en in de slotminuut bepaalde hij ook de de eindstand op 4-2.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement