Volledig scherm
2010-05-20 00:00:00 DEN HAAG - WK bal van Adidas die tijdens het Werelkampioenschap voetbal in Zuid Afrika zal worden gebruikt in cmbinatie met het Nike voelbaltenue van het Nederlands Elfta.ANP XTRA KOEN SUYK © ANP XTRA

Knegselse Boys mist vier basisspelers en Hulsel-keeper scoort openingstreffer

VIJFDE KLASSE E ZUID 1Knegselse Boys miste vier basisspelers in de thuiswedstrijd tegen Hulsel. De keeper van de uitploeg zorgde voor de openingstreffer, maar uiteindelijk gingen de mannen uit Knegsel met de winst aan de haal. 

Knegselse Boys - Hulsel 2-1.
Voor de pauze was Hulsel de gevaarlijkste ploeg. De thuisploeg miste vier basisspelers. Na een discutabele strafschop kwam Hulsel op 0-1. Doelman Michiel van Limpt tekende voor de openingstreffer. Nog voor rust kwam Knegselse Boys op gelijke hoogte. Na een onoverzichtelijke situatie vloog de bal via een Hulsel-been opeens binnen, 1-1. Na de pauze won de ploeg van coach Lowie van de Wal op basis van inzet en strijd de wedstrijd. Tim Geerts schoot een vrije trap binnen, 2-1. 

DVS - Netersel 4-1.
Na een kwartier opende Wester Wester de score voor DVS, 1-0. Nog voor de pauze maakte Sam Senders er 2-0 van. DVS bleef de betere ploeg. Negen minuten na de pauze kwamen de bezoekers terug in de wedstrijd. Rick Spooren nam de 2-1 voor zijn rekening. Het bleek van korte duur. Roel de Greef liet in de 63e minuut de 3-1 aantekenen. Twintig minuten voor tijd bepaalde David da Silva de eindstand op 4-1.