Volledig scherm
© pxhere

Knegselse Boys treft zwak Sterksel; Dees wint van Terlo dankzij twee goals van jeugdspeler

Vijfde klasse D Zuid 1Knegselse Boys ontving een enorm zwak Sterksel op het eigen veld: 11-0. DEES wint met 4-1 van Terlo. Jeugdspeler Rhoan van Dooren was met twee doelpunten de grote man aan de zijde van DEES. 

DEES – Terlo 4-1.
Ondanks een veldoverwicht voor DEES opende Terlo de score via een vrije trap van Mike van Gestel. Daarna nam de thuisploeg weer over: een kwartier voor rust verzilverde zij twee keer kort na elkaar aanvallen via Bart Dieker en Wilco Couwenberg. Na rust was Terlo de betere ploeg. Toch wist DEES te winnen. Jeugdspeler Rhoan van Dooren maakte nog twee goals: 4-1.

DVS – Netersel 1-1.
Netersel opende al na vijf minuten de score met een goal van Rick Spooren. Slechts tien minuten later kwam de eindstand al op het bord te staan. Ard Gerrits werkte een assist van Shane Lawlor binnen. Het gelijkspel waar daarmee terecht: DVS toonde beter veldspel maar Netersel was gevaarlijker in de omschakeling.

Dosko’32 – Casteren 3-0.
De thuisploeg overheerste en Ard-Jan Fleerakkers maakte voor rust twee goals in de elfde en 29ste minuut. Na rust maakte Stan Jacobs er in de 69ste minuut met een bekeken vrije trap 3-0 van.

Tongelre – SVSOS 4-1.
Boubou Gansiry Dioum schoot in de zesde minuut raak na een rappe aanval: 1-0. In de elfde minuut werd het na slecht verdedigen alweer 1-1. Tongelre herpakte zich en na een halfuur spelen maakte Mohamed Zouaa de 2-1. Tien minuten voor het eindsignaal scoorde Gansiry Dioum zijn tweede en in de 87ste minuut maakte Oliver Ekwumma er 4-1 van.

Knegselse Boys – Sterksel 11-0.
Hein Willems schoot vrijwel direct een penalty binnen voor de thuisploeg en vijf minuten later verdubbelde hij de score. Daarna was het de beurt aan Stijn Seuntjes om twee keer te scoren in de vijftiende en 28ste minuut. Harold van Beers zette nog de 5-0 eindstand op het scorebord. Na rust ging Kengselse Boys vrolijk door met scoren: na 60 minuten maakte Willems zijn hattrick compleet en invaller Bas Sesink tekende in de 73ste en 75ste minuut voor de 7-0 en 8-0. Alsof de malaise voor Sterksel nog niet compleet was werd het zelfs nog 11-0 door goals van Luc Mollen en wederom Willems.

LSV – Pusphaira Afgelast.

De Bocht’80 – EDN’56 Afgelast.