Volledig scherm

Linksback Kunnen blijkt goalgetter bij Terlo

Vijfde klasse D zuid 1Bij Terlo was het de wedstrijd van linksback Mischa Kunnen. De vleugelverdediger liet het net twee keer bollen. Een communicatiefout in de verdediging van Netersel leverde een bijzonder eigen doelpunt op.

Terlo – Tongelre 3-2.
“Mischa Kunnen speelt niet zo graag op linksback, maar vandaag scoorde hij twee keer”, zei de trotse Terlo-trainer Hans Schoenmakers na afloop. In de negende minuut zette Kunnen zijn ploeg op 1-0. In de 20ste minuut maakte Yasin Kilic gelijk namens Tongelre. Net na rust was het weer linksback Kunnen die doel trof: 2-1. In de 65ste minuut trok wederom Kilic de stand weer recht:2-2. “De doelpunten van Tongelre waren echt twee beauty's”, aldus Schoenmakers. In de allerlaatste seconde ging Terlo er, dankzij Sebastiaan Kromwijk, alsnog met de winst vandoor. “Het was echt een tachtig tegen twintig procent wedstrijd. Waarin tachtig procent voor ons was”, zei een teleurgestelde Hakim Arrabbany na afloop.

DVS – Dosko’32 3-1.
DVS heeft de wedstrijd tegen Dosko’32 gewonnen. In de 20ste minuut zette Jasper Jacobs de thuisploeg op voorsprong. Vijf minuten voor rust verdubbelde Rob Verbruggen de score en zorgde voor een 2-0 ruststand. Na rust kwam Dosko’32 terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jur Beerens in de 55ste minuut. In de 89ste minuut schoot Jeffrey Weiss alle hoop van Dosko’32 op een punt naar de vaantjes: 3-1. “We hebben verdiend gewonnen. De kansen in deze wedstrijd waren voor ons”, aldus DSV-coach Sander Bosch. “De grotere kansen waren voor DVS, maar in de tweede helft was het veldspel van ons veel beter en counterde zij. Op basis van kansen hebben zij wel verdiend gewonnen”, zei Dosko’32-trainer Frank de Haan na afloop.

Knegselse Boys – LSV 1-0.
Wie het eerst scoort die wint. Zo’n wedstrijd was het volgens Knegselse Boys-trainer Danny Blankers. Het eerste doelpunt viel in de 65ste minuut en kwam op naam van Tim Gerts. Bij Tegenstander LSV was het Bart Dammers die de uitstekend keepende Knegsel-doelman Robin van Bree testte. Het lukte Dammers niet Van Bree te verschalken waardoor de thuisploeg drie punten pakte. Door de overwinning vindt Knegselse Boys aansluiting bij de top van de ranglijst.

SVSOS – Netersel 2-2.
In de 41ste minuut kwam Netersel op 0-1 door Tim van Hoof. In de tweede helft kwam SVSO op gelijke hoogte. Door een communicatiefout achterin kopte de Netersel-doelman de bal vanaf rand zestien in eigen doel. In de 69ste minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Uiteindelijk redde Daan Seuntjes in de 83ste minuut een punt voor Netersel.