Volledig scherm
Luca Streppel © Henry Jansen

Luca Streppel keert terug bij De Valk

TRANSFERDe Helmondse middenvelder Luca Streppel (22) keert volgend seizoen terug in de selectie van De Valk. Hij vertrok vorig jaar naar derdeklasser Helmondia, maar stopte daar al vroeg in het seizoen. 

Luca Streppel, zoon van trainer Jurgen Streppel, speelde in de jeugd en de selectie van Gemert en vanaf 2015 bij SV Deurne. Een zware knieblessure speelde hem daarna parten. In de zomer van 2017 sloot Streppel aan bij eersteklasser De Valk. Daar liep hij in oktober 2017 weer een knieblessure op, maar maakte drie maanden later zijn rentree. 

Eerder was al bekend dat verdediger Bas Rijkers van Wilhelmina'08 terugkeert naar De Valk. In 2016 volgde hij de omgekeerde route. Andere nieuwelingen in de selectie van De Valk zijn Brian de Ronde (RKGSV), Louange Kinsungila (Geldrop), Ferre Devos (DBSV) en Luc Nouwen (Budel).

De naar de tweede klasse gedegradeerde club ziet Michiel van den Besselaar, Danny van den Eijnden, Bas Gulpers en Luuk Jansen afdalen naar De Valk 3. Verder vertrekken Sherry Kindo Kamara (EVV Echt), Josemar Makiavala en Jean-Marc Clare (beiden Brabantia), Brian Vermeer (SV Valkenswaard), Dion Vermeulen (Unitas’59), Mike Bruinen (Helmondia) en Kevin Miguel (FC Eindhoven AV).