Volledig scherm
ONDO-trainer Mark Lommen. © ED

Mark Lommen gaat vierdeklasser ONDO verlaten

Mark Lommen is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij vierdeklasser ONDO. Dit heeft de oefenmeester vanavond bekend gemaakt aan zijn spelersgroep. Lommen is bezig aan zijn vijfde seizoen op sportpark De Heikamp.

Voor Lommen (50) was ONDO zijn eerste vereniging waar hij als hoofdtrainer aan de slag ging. Onder zijn leiding werden de Heusdenaren in het eerste seizoen direct kampioen in de vijfde klasse. In de vierde klasse draaide ONDO ieder jaar bovenin mee.

,,Na vijf seizoenen wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging” zo licht Mark Lommen zijn besluit toe. ,,ONDO is een prachtige vereniging waar ik mezelf vanaf de eerste dag thuis voelde. We gaan er alles aan doen om dit lopende seizoen succesvol af te ronden.” ONDO staat op dit moment op de achtste positie in de vierde klasse E.

  1. Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mohamed Ihattaren is na zaterdagavond de jongste benutter van een penalty aller tijden in de eredivisie. De nog maar 17-jarige PSV’er werd de pingel gegund door Steven Bergwijn en Donyell Malen, die hem ook graag wilden nemen. Bergwijn benutte in het duel met Fortuna Sittard wel de eerste mogelijkheid vanaf elf meter, maar daarna mocht Ihattaren aanleggen voor de 4-0. Het was zijn eerste goal sinds het overlijden van zijn vader en na afloop verklaarde hij tegenover Fox Sports emotioneel dat elke goal voor hem is.