Youri Keij
Volledig scherm
Youri Keij © Marvilde

Marvilde strikt keeper Youri Keij en voegt Jeroen van de Kerkhof toe aan technische staf

TRANSFERTweedeklasser Marvilde heeft doelman Youri Keij (20) toegevoegd aan de selectie voor komend seizoen. Oud-profvoetballer Jeroen van de Kerkhof (36, voormalig spits van FC Eindhoven) wordt als tweede assistent-coach toegevoegd aan de technische staf.

Keij was in de jeugd aanvankelijk middenvelder, eerst bij DBS en vanaf 2014 bij UNA. In 2015 besloot hij doelman te worden Met UNA onder-19 keepte hij nog een seizoen in de tweede divisie. Na een jaartje gestopt te zijn, sluit hij aan bij de selectie van Marvilde. 

Van de Kerkhof wordt als stagiair in de rol van tweede assistent van de nieuwe hoofdtrainer Harjan de Wit toegevoegd aan de technisch staf. Van de Kerkhof assisteerde afgelopen seizoen De Wit ook bij De Valk. Van de Kerkhof komt uit Someren en voetbalde jarenlang op hoog niveau. Na zeven jaar in de jeugd van PSV speelde hij onder andere bij Someren, Deurne, De Treffers, JVC Cuijk en FC Lienden. Hij was twee jaar prof bij FC Eindhoven. De laatste jaren richt hij zich op het trainersvak. Zo bracht hij RKSVO uit Ospel naar het kampioenschap in de vierde klasse. Komend seizoen gaat hij de opleiding UEFA B volgen.

Jeroen van de Kerkhof
Volledig scherm
Jeroen van de Kerkhof © Marvilde