Volledig scherm
NEC voetbal stock 2 © Stockfoto

Nijnsel vrouwen hard onderuit in Zuid-Limburg, FC Eindhoven dames pakken punt in Zwolle

VROUWENVOETBALDe vrouwen van FC Eindhoven hebben een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen Quick´28 in Zwolle. Nijnsel ging hard onderuit in Zuid-Limburg

Topklasse Be Quick’28 – FC Eindhoven 2-2.
Het als zevende geklasseerde FC Eindhoven kwam bij Quick’28 in Zwolle, de nummer negen van de ranglijst, niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Voor de ranglijst had het verder geen consequenties.

Hoofdklasse Someren/NWC - SVO Fortuna’54 0-4.
De vrouwen van Someren/NWC verloren met ruime cijfers hun thuiswedstrijd. De ploeg van Ivo Veltrop speel een dramatische eerste helft en keek bij rust al tegen een 0-3 achterstand aan. In de tweede helft was er meer strijd bij de thuisploeg maar moest het in de slotfase een vierde tegentreffer slikken.

Eerste klasse Bekkerveld – Nijnsel 4-0.
Nijnsel verloor in Zuid-Limburg geflatteerd met 4-0 van Bekkerveld. De nederlaag was terecht. Bij rust keek de ploeg van coach Marijke Verheijen tegen een 2-0 achterstand aan. Het duel van koploper Nuenen bij OVV’677 werd afgelast. 

  1. Gemert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorersklassement

    Ge­mert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorers­klas­se­ment

    Thijs van Pol voert het ED-topscorersklassement aan. De spits van hoofdklasser Gemert staat na zijn twee doelpunten van afgelopen zondag op 24 treffers alweer dit seizoen. In de hoofdklasse wordt hij op gepaste afstand gevolgd door ploeggenoot Ralf Kemper (24). Verder gooien ook Steven van Dijke (vijfdeklasser Ollandia), Erwin Isbouts (derdeklasser Valkenswaard) en Toon van Lierop (vijfdeklasser SPV) hoge ogen.