Volledig scherm
Jeremias Carlos David scoorde twee keer in de topper tegen MVC'19 © NWC Asten

NWC oppermachtig in topper

DERDE KLASSE CNWC had een redelijk eenvoudige middag. Op sportpark 't Root wonnen ze de topper met 3-0 van MVC '19. Liessel is de nieuwe runner-up.

NWC - MVC’19 3-0.
Dankzij een ruime overwinning op MVC’19 heeft NWC haar koppositie verstevigd. De ploeg van Roel Nabuurs kwam in de tiende minuut op voorsprong dankzij Jeroen van Deursen: 1-0. NWC was veel sterker en kwam op slag van rust op 2-0 door Jeremias Carlos David. In het tweede bedrijf kwam de Astense overwinning nimmer in gevaar. De eindstand werd in de 83e minuut op het scorebord gezet dankzij wederom een treffer van Jeremias Carlos David: 3-0.

Liessel – IVO 2-0.
Het gepromoveerde Liessel is opgerukt naar de tweede plaats op de ranglijst. In een vrij rommelige wedstrijd waren de rood-witten het Limburgse IVO de baas. Hein van Kimmenade schoot voor rust een vrije trap tegen de touwen. Jurgen Maas wist vervolgens knap een uitbraak van IVO onschadelijk te maken. Na de thee scoorde Van Kimmenade opnieuw via een vrije trap.

Melderslo – Helmondia 0-0.
Een saaie pot eindigde zoals-ie begon.

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.