Archiefbeeld: Olympia Boys - SVSH
Volledig scherm
Archiefbeeld: Olympia Boys - SVSH © FotoMeulenhof

Olympia Boys kent vervelende middag; SVSH en SPV houden elkaar in evenwicht

Vijfde klasse D zuid 2Bij Olympia Boys kon gesproken worden van een collectieve offday. De ploeg knokte zich terug van 0-3 naar 2-3 maar verloor uiteindelijk met 2-6. SVSH en SPV deelden de punten op het terein van SV Someren. 

SVSH - SPV 2-2.
De ontmoeting tussen SVSH en SPV werd gespeeld op het terrein SV Someren, waar SVSH de rol van thuisploeg vervulde. In de eerste helft viel er slechts één doelpunt. Bram van Mierlo kopte sterk binnen. Na rust kwam SPV voor het eerst langszij via Ron Verlijsdonk, hij scoorde de 1-1. Daarna wist Max van Duursen namens SPV het net te vinden. Vervolgens trok Bram van Mierlo de stand gelijk. Er volgden nog een paar kansen voor de thuisploeg, maar er werd niet meer gescoord. Eindstand 2-2.

Olympia Boys - RKSVN 2-6.
Olympia Boys beleefde een vervelende middag tegen RKSVN. Bij rust stond de ploeg uit Ommel al 0-3 achter. Na rust leek de ploeg van Maikel van der Rijt terug te komen door een eigen doelpunt van de doelman RKSVN en een goal van de 16-jarige Jort Hulshoff, maar dat was niet voldoende voor de winst. RKSVN scoorde in de tweede helft nog driemaal. Eindstand 2-6.