Volledig scherm
Jochem Meijer Pusphaira © Pusphaira

Pusphaira maakt gehakt van Knegselse Boys

VIJFDE KLASSE E ZUID 1Pusphaira had geen kind aan Knegselse Boys stuurde de ploeg met 8-2 terug naar huis. DOSKO´32 knokt zich sterk terug tegen DVS, 2-3.

DVS-DOSKO´32 2-3.
Voor rust was DVS de beter voetballende ploeg. In de derde minuut opende Wester Wester de score voor de thuisploeg. Roel de Greef maakte er vlak voor rust 2-0 van. Na de pauze kwamen de bezoekers steeds beter in de wedstrijd. Stan Jacobs tekende in de 56e minuut voor de aansluitingstreffer, 2-1. Willem Brouwer benutte tien minuten later een strafschop, 2-2. In de slotfase was Ardjan Fleerakkers na slecht ingrijpen door de DVS-verdediging de gevierde held bij de bezoekers, 2-3.

Pusphaira- Knegselse Boys 8-2.
De bezoekers namen door Bas Sesink een 0-1 voorsprong. Nog voor de pauze herstelde Pusphaira de schade en ging het door doelpunten van Philip Klees, Jochem Meijer en Ruben van der Waerden met een 3-1 voorsprong de rust in. Na de pauze werd het krachtsverschil door treffers van Mirko de Boer (strafschop), Ruben Lathuy (2), Douwe Orij en Sebas Peters tot uitdrukking gebracht. Bij een 5-1 stand wist Hein Willens voor Knegselse Boys nog een keer te scoren waardoor het bij het laatste fluitsignaal 8-2 stond.