Volledig scherm
Beeld uit de wedstrijd van Woezik tegen Rhode (donker tenue). © De Gelderlander

Rhode strijdend ten onder op bezoek bij Woezik

Eerste Klasse CLang leek het erop dat Rhode een punt mee naar huis zou nemen, maar in de extra speeltijd scoorde Woezik de 1-0. Best Vooruit wint bij Prinses Irene met 1-3. Brabantia komt bij 't Zand niet verder dan een gelijkspel: 2-2. 

Woezik – Rhode 1-0.
Rhode leek in Woezik met een punt weg te komen, maar in de extra speeltijd wist Woezik toch nog te scoren. In de eerste helft waren de krachtsverschillen niet groot, Woezik combineerde beter, terwijl Rhode met werklust goed partij gaf. Na de rust was de eerste goede kans voor Rhode, maar daarna was het toch Woezik dat het spel maakte. Rhode hield lang stand, maar uiteindelijk viel in de blessuretijd toch de 1-0.

Oirschot Vooruit – TOP 2-4.
De bezoekers kwamen drie minuten voor rust op voorsprong door een afstandsschot. Vlak na de pauze keerde Oirschot-doelman Menno Kuulkers een strafschop, al viel een minuut later alsnog de 0-2. Dorus van de Wal bracht de thuisploeg terug in de wedstrijd, voordat TOP uitliep naar 1-4. Daarna benutte Joris Swaanen nog een penalty en maakten Lars Versteden en Thijs Versteden hun debuut voor Oirschot Vooruit.

Prinses Irene – Best Vooruit 1-3.
Best Vooruit boekte een terechte overwinning op Prinses Irene. Tim Fiolet tekende in de eerste helft voor de voorsprong van het team van trainer Dennis Dekkers. De thuisploeg kwam na de pauze op gelijke hoogte, voordat Best Vooruit de wedstrijd naar zich toe trok. Eerst scoorde Robin Buiks een penalty voor 1-2, even later scoorde Buiks ook nog een velddoelpunt: 1-3.

’t Zand – Brabantia 2-2.
Brabantia heeft zichzelf tekort gedaan tegen ’t Zand. Al na vier minuten was het raak voor de ploeg van trainer Maurice Verberne. Op aangeven van Ferry Aerts schoot Gerrit Breton de 0-1 tegen de touwen. Na een kwartier verdubbelde Brabantia de score. Slobodan Pupovac kopte raak uit een voorzet van Clifton Pikero. Daarna bleef Brabantia kansen krijgen, maar stonden de paal en de keeper van ’t Zand een grotere voorsprong in de weg. Een standaardsituatie in de tweede helft betekende 1-2 voor ’t Zand en vijf minuten later kwam de thuisploeg, opnieuw uit een stilstaand moment, op gelijke hoogte.