Volledig scherm
Richard van de Kerkhof. © Maarheeze

Richard van de Kerkhof twee jaar langer bij Maarheeze

TRAINERSCARROUSELHet bestuur en de technische commissie van Maarheeze hebben met Richard van de Kerkhof (38) een nieuwe samenwerkingsovereenkomst afgesloten over het hoofdtrainerschap voor de komende twee seizoenen.

Beide partijen ervaren de samenwerking, die sinds afgelopen zomer tot stand is gekomen, als zeer positief en durven een verbintenis voor de langere termijn aan. Van de Kerkhof voelt zich bij Maarheeze erg op zijn plaats en ziet het als een mooie uitdaging, om met de talentvolle jeugd van Maarheeze te bouwen aan een stabiele selectie.

Maarheeze ziet in Van de Kerkhof dan ook een zeer geschikte clubtrainer die het aandurft om een vaandelteam verder te verjongen, die een goed oog heeft voor de opleiding van jonge voetballers en die tevens prima past bij de vereninigingscultuur van Maarheeze.

“Het verjongen en bouwen aan een stabiel team voor de toekomst zal tijd vergen en daarom gunnen beide partijen elkaar ook deze benodigde tijd. We zijn zeer content over de toegevoegde waarde van Richard voor de gehele vereniging en willen een meerjaren-plan voor de vereniging met hem tot uitvoering gaan brengen”, aldus voorzitter Huub van der Linden.

  1. Gemert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorersklassement

    Ge­mert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorers­klas­se­ment

    Thijs van Pol voert het ED-topscorersklassement aan. De spits van hoofdklasser Gemert staat na zijn twee doelpunten van afgelopen zondag op 24 treffers alweer dit seizoen. In de hoofdklasse wordt hij op gepaste afstand gevolgd door ploeggenoot Ralf Kemper (24). Verder gooien ook Steven van Dijke (vijfdeklasser Ollandia), Erwin Isbouts (derdeklasser Valkenswaard) en Toon van Lierop (vijfdeklasser SPV) hoge ogen.