Volledig scherm
© FotoMeulenhof

RKPVV krijgt weer een tik; persoonlijke fouten nekken Helmondia

Derde klasse D zuid 2Het zit RKPVV de afgelopen weken niet mee. Tegen Schijndel kregen de Helmonders weer een flink pak op de broek: 0-6. Drie persoonlijke fouten zorgen voor gespeelde wedstrijd: 0-4. 

Handel – FC Schadewijk 1-0.
Handel heeft een knappe en belangrijke overwinning geboekt op koploper Schadewijk, het werd 1-0. Beide ploegen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd waardoor de mogelijkheden schaars waren. In de tweede helft veranderde het spelbeeld nauwelijks en won Handel, enigszins gelukkig, dankzij een doelpunt van Teun Graat met 1-0.

RKPVV – Schijndel 0-6.
RKPVV zit in de hoek waar de klappen vallen, in de thuiswedstrijd tegen Schijndel werd vandaag met 0-6 verloren. In de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Op slag van rust viel uit het niets de 0-1. In de tweede helft was het verzet van RKPVV snel gebroken en liep Schijndel uit naar 0-6. Luigi Burhenne scoorde nog weg voor de Helmonders maar zijn treffer werd geannuleerd wegens buitenspel.

Nijnsel – Nooit Gedacht 0-5.
Nijnsel speelde een erg zwakke wedstrijd en kwam er tegen Nooit Gedacht niet aan te pas. Bij rust stond het 0-3 voor de ploeg uit Geffen. In de tweede helft liep het uit naar 0-5.

Helmondia – Excellent 0-4.
Door drie persoonlijke fouten keek Helmondia bij rust tegen een 0-3 achterstand aan te Excellent. In de tweede helft knokte de ploeg van trainer Juan Bonilla zich terug in de wedstrijd maar kon het de aansluitingstreffer niet maken. Excellent bepaalde de eindstand op 0-4.