Volledig scherm
© Thinkstock

RPC klopt Gestel, Marvilde te sterk voor Braakhuizen

TWEEDE KLASSE FRPC en Marvilde hervatten de competitie met een overwinning. RKVVO en Bladella kwamen niet tot scoren.

RPC – Gestel 3-1. Zonder een door de griep gevelde Goeran van den Heuvel wist RPC Gestel te verslaan. Bij rust was het nog 0-0 en had RPC de paal geraakt, na de pauze scoorde Rick Wijnen met een kopbal 1-0, waarna Sean Gilbert met een kanonskogel de 2-0 binnen schoot. Gestel deed via aanvoerder en routinier Henny Noyen iets terug in de vorm van de 2-1, maar het slotakkoord was weer Wijnen, die na goed doorzetten van Rik Strijbosch de 3-1 eindstand op het scorebord zette.

RKVVO – Bladella 0-0. Bladella zakte op bezoek bij RKVVO ver in. De thuisploeg kreeg met name voor rust goede kansen, maar wist de score niet te openen. De bezoekers raakten voor rust nog wel de lat. Ook in de tweede helft beperkte Bladella zich tot verdedigen en kwam RKVVO er niet doorheen.

Marvilde – Braakhuizen 2-0. Marvilde nam in de eerste helft de leiding door een goal van Tayfun Yilmaz na een blunder in de defensie van Braakhuizen. Na rust was de thuisploeg veel beter dan de bezoekers en gooide Max van den Akker het duel in het slot met de 2-0. Shentley Mathilda van Braakhuizen kreeg in de laatste minuut een rode kaart.