Volledig scherm
stock stockadr voetbal trainer tactiek fluit spel amateurvoetbal © Thinkstock

Scheidsrechter wil doorspelen zonder assistent, maar besluit toch om wedstrijd te staken

VIJFDE KLASSE E ZUID 1De wedstrijd Casteren - De Bocht´80 is gestaakt na het wegsturen van de grensrechter. DOSKO´32 heeft geen kind aan Terlo en schuift ze met 9-1 opzij. 

Casteren – De Bocht’80 1-1 (75ste minuut gestaakt).
In een duel met weinig kansen schoot invaller Thanh Nguyen na ruim een uur spelen de bezoekers op voorsprong. Direct daarna maakte invaller Jochem Roefs namens Casteren de gelijkmaker. Ondanks het appelleren van assistent Fonken, kende leidsman Raats het doelpunt toe. Hierna volgde een woordenwisseling tussen beiden, waarna de assistent werd weggestuurd. De Bocht ’80 wilde hierna een vervangende assistent aanstellen, terwijl de scheidsrechter zonder assistent verder wilde spelen. Hierdoor werd de wedstrijd na 75 minuten spelen met een stand van 1-1 definitief gestaakt.

Rood Wit’67 – Netersel 4-1.
In de vierde minuut kwam Rood-Wit’67 op een 1-0 voorsprong na een vrije trap van Maarten Derks. De thuisploeg kreeg voor rust nog twee kansen, maar de ruststand bleef 1–0. Meteen na de pauze was Maarten Derks wederom uit een vrije trap trefzeker, 2–0. Drie minuten later liet Jaap Waalen met een rake kopbal 2-1 aantekenen. Halverwege de tweede helft maakte Maarten Derks met een schitterende lob zijn derde doelpunt; 3–1. Acht minuten voor tijd liet Netersel-keeper Karl van der Heijden de bal los en Robin van Vuurden was er als de kippen bij om 4–1 binnen te tikken.

DOSKO’32- Terlo 9-1.
De Duizelnaren hadden een bijzonder makkelijke middag. Bij rust stond er al een 2-0 stand op het scorebord door treffers van Frans Leijten en Jur Beerens. Na rust haalde DOSKO’32 fel door. Door doelpunten van Jody van Woerkum, Willem Brouwer en Ardjan Fleerakkers (allen twee keer raak) en Pieter Castelijns werd net niet de dubbele cijfers bereikt. Bij 7-0 scoorde Terlo tegen. De treffer kwam op naam van Hein Hoeks.

Pusphaira – Hulsel 2-2.
In een matige wedstrijd nam Hulsel na een kwartier een 0-1 voorsprong door een treffer van Ruud van der Heijden. Vlak voor de pauze maakte Koen van Eldik er 1-1 van. Het duurde tot de 60e minuut voordat de bezoekers weer op voorsprong kwamen. Ditmaal was Stef Roijmans trefzeker, 1-2. Een kwartier later bepaalde Ruben van der Waerden de eindstand op 2-2.

Knegselse Boys – DVS 3-0.
 In een goed duel behaalde Knegselse Boys verdiend de winst. Voor rust opende Hein Willems de score, 1-0. Het duurde tot tien minuten voor tijd voordat wederom Hein Willems de score verdubbelde, 2-0. In blessuretijd werd het na een prachtige vrije trap van middenvelder Tim Geerts 3-0.