Volledig scherm
© Jos Pennings

Sparta'25 heeft last van kampioenskater tegen Reusel

Derde klasse D zuid 1Sparta'25 heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen verloren van Reusel Sport: 2-3. Unitas'59 en SBC houden elkaar in evenwicht: 1-1. Wilhelmina Boys won met 4-1 van Wodan. 

Valkenswaard – Spoordonkse Boys 4-0.
Erwin Isbouts zette Valkenswaard al vroeg op 1-0. Bij rust stonden De Bosuilen al op 3-0 door Vincent van den Groenendaal en nogmaals Isbouts. Spoordonkse Boys miste een penalty. In de tweede helft scoorde Isbouts zijn derde van de wedstrijd, waardoor Valkenswaard met 4-0 won.

Dommelen – DBS 2-3.
DBS ging door goals van Tim de Bie en Ruud van Breemen rusten met een 0-2 voorsprong. Dommelen kwam in het tweede bedrijf sterk terug en kwam op 2-2 door twee doelpunten van Tom van Hoek. Daarna bracht Van Breemen DBS op 2-3 en miste Toon Sweegers nog een penalty voor de bezoekers.

Wilhelmina Boys – Wodan 4-1.
Wilhelmina Boys is door een 4-1 zege op Wodan zeker van handhaving. Robbie Baeten en Lars Kuys zorgden voor de 2-0 ruststand. Tien minuten na rust hielp Malam Seide Wodan terug in de wedstrijd, voordat nogmaals Kuys en Baeten de eindstand naar 4-1 tilden.

PSV – Hapert 2-2.
Door een goal van Dave Koolen ging Hapert in Eindhoven met een 0-1 voorsprong rusten. PSV kwam tien minuten voor tijd op gelijke hoogte door Oussama Ait Lahcen en een paar minuten later zette trainer Stephan Wijlaars de thuisploeg met een schot van afstand ook op voorsprong. In de slotfase zorgde Mauro van Houtum voor de gelijkmaker.

Sparta’25 – Reusel Sport 2-3.
Kampioen Sparta’25 leed in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een 2-3 nederlaag. De gasten uit Reusel kwamen in de 37ste minuut op een 0-1 voorsprong. Dave Hermans krulde de bal van de rand van het zestienmetergebied in de verre hoek binnen. In de 53ste minuut schoot Jeremy Raaijmakers een vrije trap vanaf de kop van de zestien in de linker benedenhoek, 1-1. In de 68ste minuut zorgde René Brouwers voor de 2-1. Een paar minuten later zorgde Nick Wouters met een bekeken lobje voor de 2-2. In de slotfase schoot Wout Vosters de gasten naar een 2-3 overwinning.

Unitas’59 – SBC 1-1.
In een gelijkopgaand duel was het halverwege nog 0-0. Na de pauze kwam SBC op voorsprong toen Rob Kapteijns 0-1 maakte na een aanval over de linkerkant. Twee minuten later was het alweer gelijk na een fout in de defensie van de bezoekers: Virgil Niekoop tekende voor 1-1.

Tivoli – Budel 1-6.
Budel kende weinig moeite op bezoek bij Tivoli. De bezoekers schoten uit de startblokken en stonden al snel op 1-4 dankzij twee treffers van Luc Nouwen en goals van Roy Claassen en Koen Bogers. Voor Tivoli scoorde Mo Gigold. Daarna liep Budel uit naar 1-6 dankzij de derde goal van Nouwen en een doelpunt van Roel van Geldorp.